Sfoglia per SSD  Settore CHIM/10 - CHIMICA DEGLI ALIMENTI

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 668 a 687 di 979
Data di pubblicazione Titolo Autore(i) Tipo File
1-gen-2002 The occurrence of atypical ageing aroma and other peculiar aroma-influencing compounds in sparkling wines Versini, G.; Lunelli, M. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2002 The occurrence of the stilbene piceatannol in grapes Bavaresco, L.; Fregoni, M.; Trevisan, M.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Falchetti, R. Articolo in rivista
1-gen-2002 Occurrence, origin and possibilities for a decrease of atypical ageing (ATA) in wine: a survey Rapp, A.; Versini, G. Contributo in Atti di convegno
1-gen-2015 Olive fruit phenols transfer, transformation and partition trail during laboratory-scale olive oil processing Klen, T.J.; Golc Wondra, A.; Vrhovsek, U.; Sivilotti, P.; Vodopivec, B.M. Articolo in rivista
1-gen-2011 On data analysis in PTR-TOF-MS: from raw spectra to data mining Cappellin, L.; Biasioli, F.; Granitto, P.M.; Schuhfried, E.; Soukoulis, C.; Costa, F.; Märk, T.D.; Gasperi, F. Articolo in rivista
1-gen-2019 On the traces of the Cannabis sativa Calvi, M.; Stenni, B.; Camin, F.; Bontempo, L.; Baldini, M.; Ogrinc, N.; Zuliani, T.; Guarnaccia, P.; Turetta, C. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2015 Overall dietary polyphenol intake in a bowl of strawberries: the influence of Fragaria spp. in nutritional studies Gasperotti, M.; Masuero, D.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-2013 Overview of Dekkera bruxellensis behaviour in an ethanol-rich environment using untargeted and targeted metabolomic approaches Conterno, L.; Aprea, E.; Franceschi, P.; Viola, R.; Vrhovsek, U. Articolo in rivista
1-gen-1997 Oxygen isotope composition of must-water in grapevine: effects of water deficit and rootstock Tardaguila, J.; Bertamini, M.; Reniero, F.; Versini, G. Articolo in rivista
1-gen-1990 Particolarità compositive dell'uva e del vino Traminer aromatico Versini, G.; Dalla Serra, A.; Scienza, A.; Barchetti, P. Contributo in Atti di convegno
1-gen-1983 Per una caratterizzazione di alcuni distillati di frutta, utilizzando la gascromatografia in colonna capillare Versini, G.; Inama, S.; Sartori, G. Articolo in rivista
1-gen-2015 Performance aromática e fermentativa de estirpes de leveduras na produção de espumantes de consumo rápido Nicolini, G.; Roman, T.; Moser, S.; Tonidandel, L.; Guzzon, R.; Raveane, L.; Larcher, R. Articolo in rivista
1-gen-2022 Phenolic compound profile by UPLC-MS/MS and encapsulation with chitosan of Spondias mombin L. fruit peel extract from Cerrado hotspot-Brazil Brito, G.O.D.; Reis, B.C.; Ferreira, E.A.; Vilela Junqueira, N.T.; Sá-Barreto, L.C.L.; Mattivi, F.; Vrhovsek, U.; Gris, E.F. Articolo in rivista
1-gen-2019 Phenolic parameters explaining different astringency properties in res wines Gambuti, A.; Piombino, P.; Pittari, E.; Rinaldi, A.; Curioni, A.; Giacosa, S.; Mattivi, F.; Parpinello, G.P.; Perenzoni, D.; Slaghenaufi, D.; Moio, L. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2013 Phenolic profile and effect of regular consumption of Brazilian red wines on in vivo antioxidant activity Gris, E.F.; Mattivi, F.; Ferreira, E.A.; Vrhovsek, U.; Filho, D.W.; Pedrosa, R.C.; Bordignon Luiz, M.T. Articolo in rivista
1-gen-2015 Phenolic profiling of olives and olive oil process-derived matrices using UPLC-DAD-ESI-QTOF-HRMS analysis Klen, T.J.; Golc Wondra, A.; Vrhovsek, U.; Vodopivec, B.M. Articolo in rivista
1-gen-2020 Phytochemicals in legumes: a qualitative reviewed analysis Tor-Roca, A.; Garcia-Aloy, M.; Mattivi, F.; Llorach, R.; Andres-Lacueva, C.; Urpi-Sarda, M. Articolo in rivista
1-gen-1984 Polialcooli e zuccheri minori nei mosti concentrati rettificati. Possibili parametri di genuinità? Versini, G.; Dalla Serra, A.; Margheri, G. Articolo in rivista
1-gen-2018 Polyphenolic metabolite profiling in less frequent red grape Uruguayan varieties Barnaba, C.; Arrieta Garay, Y.; Boido, E.; Fariña, L.; Carrau, F.; Larcher, R.; Nicolini, G.; Dellacassa, E. Abstract in Atti di convegno
1-gen-2022 Polysulfides accumulation in white wines produced from different oenological yeasts Dekker, S.; Fedrizzi, B.; van Leeuwen, K.A.; Roman, T.; Nardin, T.; Larcher, R. -
Mostrati risultati da 668 a 687 di 979
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile